Category: Aktuale

1 2 3 29 10 / 287 POSTS
Drejtorët e shkollave për takim në KKSH

Drejtorët e shkollave për takim në KKSH

Drejtorët e shkollave me mësim në gjuhën shqipe kanë qenë të ftuar sot në një takim në Këshillin Kombëtar Shqiptar. Siç ka njoftuar kryetari i KKSH [...]
Komunalia angazhon firmë private për shuarjen e zjarrit, nuk dihen shpenzimet

Komunalia angazhon firmë private për shuarjen e zjarrit, nuk dihen shpenzimet

N.P. Komunalia ka angazhuar një firmë private për shuarjen e zjarreve në deponinë e qytetit, raporton Bujanovaçke, transmeton FOLonline. “ Kjo ësht [...]
Kuvendi Komunal aprovon rishikimin e buxhetit, ndodh një ndryshim i vogël

Kuvendi Komunal aprovon rishikimin e buxhetit, ndodh një ndryshim i vogël

Kuvendi Komunal i Bujanocit me 28 vota “ Për “ ka aprovuar sot rishikimin e buxhetit për vitin 2020. Për dallim nga miratimi në Këshillin Komunal j [...]
Shqipëria mbështetë hapjen e zyres së KKSH-së në Medvegjë

Shqipëria mbështetë hapjen e zyres së KKSH-së në Medvegjë

Republika e Shqipërisë do të ndajë mjete për hapjen e zyres së Këshillit Kombëtar Shqiptar në Medvegjë. Lajmin e ka bërë të ditur kryediplomati shq [...]
Shtëpia e shëndetit në Bujanoc me drejtoreshë të re

Shtëpia e shëndetit në Bujanoc me drejtoreshë të re

Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Serbisë ka emëruar Daliborka Pavlloviqin për u.d. të drejtoreshës së shtëpisë së shëndetit në Bujanoc, merr [...]
PVD „ sakatoset „ në Breznicë

PVD „ sakatoset „ në Breznicë

Partia për Veprim Demokratik ka mbetur më e mangët për dy aktivistë të saj në nëndegën e Breznicës. Kjo pasi kanë dhënë dorëheëje kryetari i nëndeg [...]
Arifi nga shoqëria civile: Kryetari i Bujanocit nuk mund t’ia përbush dëshirat atyre që u ka premtuar

Arifi nga shoqëria civile: Kryetari i Bujanocit nuk mund t’ia përbush dëshirat atyre që u ka premtuar

Aktivisti i shoqërisë civile, Valon Arifi, ka akuzuar kryetarin e Bujanocit, Nagip Arifin, se po tenton të krijojë ndasi tek këshilltarët shqiptarë [...]
Komuna e Bujanocit „ më e rëndë „ për 50.000 euro

Komuna e Bujanocit „ më e rëndë „ për 50.000 euro

Në konton e komunës së Bujanocit sot janë derdhur 50.000 euro, mjete këto nga qeveria e Kosovës të aprovuara nga nga ish-kryeministri Haradinaj. La [...]
Paguhen mjetet për shoqëritë kulturo-artistike dhe bizneset

Paguhen mjetet për shoqëritë kulturo-artistike dhe bizneset

Komuna e Bujanocit përmes faqes zyrtare në Facebook ka njoftuar sot se janë realizuar pagesat e mjeteve materiale për shoqëritë kulturo-artistike dh [...]
Ministri Selim Selimi takon kryetarin e KKSH-së

Ministri Selim Selimi takon kryetarin e KKSH-së

Ministri kosovar i drejtësisë, Selim Selimi, ka takuar sot kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa me bashkëpunëtorë. Përmes postimi [...]
1 2 3 29 10 / 287 POSTS