Category: Shoqëri

1 2 3 6 10 / 53 POSTS
Rreth 14 milionë për Bujanocin, përfitojnë dhe Presheva e Medvegja

Rreth 14 milionë për Bujanocin, përfitojnë dhe Presheva e Medvegja

Trupi Kordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka publikuar të dhënat për përfituesit e subvencioneve si rrjedhojë e konkursit të fundit për s [...]
Asfaltohet rruga në qendër, vihet në funksion kolektori i kanalizimit

Asfaltohet rruga në qendër, vihet në funksion kolektori i kanalizimit

Gjatë ditës së sotme është asfaltuar rruga “Bora Stankoviq” e cila lidhë shtëpinë e shëndetit me qendrën e qytetit. Ndërkohë, pas një kohe të gja [...]
Vdes imami i xhamisë së Konçulit Musa ef.Beqiri

Vdes imami i xhamisë së Konçulit Musa ef.Beqiri

Në orët e hershme të mëngjesit të sotëm ka ndrruar jetë imami i xhamisë së Konçulit, Musa ef. Beqiri. I ndjeri po trajtohej në spitalin rajonal të [...]
Drunjë për 12 familje të Tërnocit

Drunjë për 12 familje të Tërnocit

Bashkësia Lokale e Tërnocit ka shpërndarë 37 metra drunjë për 12 familje të këtij vendbanimi. Ky aksion është realizuar falë ndihmesës së shoqatave [...]
Asfaltohet rruga Tërnoc-Turi

Asfaltohet rruga Tërnoc-Turi

„ Ka filluar asfaltimi i rrugës Tërnoc - Turi me një gjatësi prej 1150 metrave dhe gjërësi prej 5 m. Punimet do të zgjasin dy ditë dhe nesër prit [...]
A kishte shërbime prostiticioni në Bujanoc? Vajzat në “Zadruga 4” akuzojnë njëra-tjetrën për “punë” në kafenetë dhe striptiz baret (video)

A kishte shërbime prostiticioni në Bujanoc? Vajzat në “Zadruga 4” akuzojnë njëra-tjetrën për “punë” në kafenetë dhe striptiz baret (video)

Reality Show “Zadruga 4” i cili transmetohet në televizionin nacional Pink ka kthyer në qendër të vëmendjes Bujanocin. E gjithë kjo pas një fjalosj [...]
Parashkollorët e Tërnocit i gëzohen këndit të ri të lodrave

Parashkollorët e Tërnocit i gëzohen këndit të ri të lodrave

Enti Parashkollor „Gëzimi ynë“ në Tërnoc nga dita e sotme ka marrë një pamje më të bukur. Në oborrin e këtij enti ku vijojnë procesin parashkollor [...]
Bujanoci-memorandum bashkëpunimi me dy organizata ndërkombëtare

Bujanoci-memorandum bashkëpunimi me dy organizata ndërkombëtare

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka nënshkruar sot memorandume bashkëpunimi me dy organizata ndërkombëtare. Siç njofton faqja zyrtare [...]
Diskutime publike për përgatitjen e buxhetit

Diskutime publike për përgatitjen e buxhetit

Komuna e Bujanocit ka njoftuar sot se ka nisur diskutimet lidhur me përgatitjen e buxhetit për vitin 2021,transmeton FOLonline. Të parët në diskuti [...]
Pastrohet deponia e egër në dalje të Tërnocit

Pastrohet deponia e egër në dalje të Tërnocit

Me kërkesën e pushtetit lokal, ndërmarrja „Shera Beton“ pa asnjë kompenzim ka nisur pastrimin e deponisë së egër të dalje të Tërnocit. Kështu njoft [...]
1 2 3 6 10 / 53 POSTS