HomePolitikë

Takim me kongresistin James P. McGovern

Delegacion i përbërë nga kryetari i PD-së Nagip Arifi, kryetari i PVD-së Shaip Kamberi, kryetari i PDSH-së Ragmi Mustafa dhe kryetarja e degës së

Miratohet buxheti për vitin 2023
LR për Organin e Përkohshëm: “ZAHVALNICA” me Mirënjohje!
Pajaziti: Organi i dhunshëm deri dje, sot u shndërrua në organ të përkohshëm.

Delegacion i përbërë nga kryetari i PD-së Nagip Arifi, kryetari i PVD-së Shaip Kamberi, kryetari i PDSH-së Ragmi Mustafa dhe kryetarja e degës së PVD-së në Preshevë Ardita Sinani gjatë qëndrimit  në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka takuar sot kongresistin James P. McGovern, kryetar i Komisionit kongresional për të drejtat e njeriut.

Përfaqësuesiy në fjalë, kanë takuat dje kryesuesin e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, shkëlqesinë e tij Ferit Hoxha.

COMMENTS