HomeShoqëri

PËRFUNDOJNË PUNIMET INFRASTRUKTURORE NË OSLLARË, NESALCË DHE TURI

"Gjatë javës së kaluar kanë përfunduar tri projekte infrastrukturore. Bëhet fjalë për asfaltimin e rrugës në fshatin Osllarë, respektivisht prej r

BSK kalon në Ligën e Dytë të futsallit
Kurti: Serbia po kryen spastrim etnik ndaj shqiptarëve në Luginë
Emërohet Organi i Përkohshëm i Preshevës, Ragmi Mustafa kryetar, APN pa përfaqësues

“Gjatë javës së kaluar kanë përfunduar tri projekte infrastrukturore. Bëhet fjalë për asfaltimin e rrugës në fshatin Osllarë, respektivisht prej rrugës kryesore që shpie në drejtim të varrezave të fshatit. Vlera e përgjithshme e investuar në këtë rrugë kap shumën prej 2.504.000,00 dinarë me tvsh”, njofton faqja zyrtare e komunës së Bujanocit në Facebook.

“Gjithashtu, janë asfaltuar edhe disa rrugica në fshatrat Nesalcë dhe Turi, ku vlera e projketit në Nesalcë është 1.100.000,00 me TVSh, ndërsa ajo e fshatit Turi 800.000,00 me TVSh.

Punëkryes i punimeve është kompania “Shera Beton”, thuhet në njoftimin e komunës.

COMMENTS