HomePolitikë

KSHL ka parashtruar ankesë në KRZ, kërkohet rivotim në Tërrnoc

Ashtu siç pritej, Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës-KSHL ka dërguar sot ankesë në Komisionin Republikan Zgjedhor-KRZ për rivotim në Tërrnoc, njo

Ndryshim në regjimin e trafikut në qendër të Bujanocit
Vetëm Open Balkan dhe autostrada Luginë-Prishtinë që na shpëton paksa
Ja çfarë duhet të përfaqësojë lista e unifikuar sipas Kamberit

Ashtu siç pritej, Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës-KSHL ka dërguar sot ankesë në Komisionin Republikan Zgjedhor-KRZ për rivotim në Tërrnoc, njoftojnë nga Shtabi Zgjedhor i këtij koalicioni.

Ky ankimim vie pasiqë Komisioni Komunal Zgjedhor-KKZ, me shumicë votash, nuk kishte pranuar kërkesën e KSHL-së për anulimin e zgjedhjeve të 27 majit, shkruan FOLonline.

KRZ ka afat prej 72 orësh, nga koha e pranimit të ankesës, të vendos lidhur me fatin e vendvotimit nr.6 në Tërrnoc.

Pas KRZ-së, palët mund t’i drejtohen edhe Gjykatës Administrative si shkallë e fundit në procesin zgjedhor.

 

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615