HomeAktuale

Përgjigja e APN-së për PD-në: Pa marrëveshje PD-PVD, edhe bisedat më janë të pakuptimta

Alternativa për Ndryshim në Bujanoc i’u është përgjigjur Partisë Demokratike me anë të një letre, gjë që kjo e fundit kishte kërkuar gjatë takimit të

Sh.K.S.J.: Kërkohet ndalimi i ahengjeve nëpër shtëpitë private
Kamberi fajëson Beogradin për diskriminim ndaj shqiptarëve
APN grumbullon nënshkrime për Parlamentaret, Pajaziti bënë thirrje për përkrahje masive

Alternativa për Ndryshim në Bujanoc i’u është përgjigjur Partisë Demokratike me anë të një letre, gjë që kjo e fundit kishte kërkuar gjatë takimit të djeshëm nga të gjithë përfaqësuesit e subjekteve politike shqiptare gjatë bisedave rreth formimit të koalicionit paszgjedhor, shkruan FOLonline.
Me anë të këtij dokumenti, APN ka theksuar se mbetet prapa qëndrimeve të saj se është në favor të 21-it qeverisës shqiptarë dhe se për të arritur këto shifra ofron përkrahjen e 3 votave të këshilltarëve të vet pa asnjë kusht.
Por, APN tërheq vërejtjen se koalicioni gjithshqiptarë është i mundur vetëm në saje të marrëveshjes paraparake PD-PVD sepse matematikisht ndryshe nuk ka asnjë mundësi.
Në fund, APN potencon se pa një marrëveshje të tillë as bisedat me spektrin e gjërë politik shqiptarë më nuk kanë kurfarë kuptimi.

Letra e plotë e APN-së:

 

COMMENTS