HomeAktuale

Nis takimi i tretë në PD, a do të arrihet sot Marrëveshja për koalicion ?

Në selinë e Partisë Demokratike në Bujanoc ka nisur takimi i tretë midis delegacioneve të subjekteve politike shqiptare. PD si nikoqire, PVD, LPD,

Isufi pas fitores ndaj kroatit Mishiq, synon luftë për ndonjë titull të madh
Gent Cakaj nga Presheva: Prioritet i imi është çështja e shqiptarëve të Luginës
Krerët institucional të Bujanocit në përkrahje të Thaçit dhe Veselit


Në selinë e Partisë Demokratike në Bujanoc ka nisur takimi i tretë midis delegacioneve të subjekteve politike shqiptare.
PD si nikoqire, PVD, LPD, APN dhe UDSH, ndoshta do ta kenë tentimin e fundit për mundësinë e krijimit të shumicës shqiptare për të qeverisur me Bujanocin në katër vitet e ardhshme.


Në dy takimet e fundit, palët nuk kanë pasur edhe aq qëndrime të qarta rreth një ujdie të mundshme për bashkëqeverisje brendashqiptare.
Zgjedhjet lokale të 21 qershorit kanë prodhuar këtë rezultat të ndarjes së mandanteve në kampusin politik shqiptarë në Kuvendin Komunal i cili numëron 41 këshilltarë: PD 10, PVD 8, LPD 4, APN 3, UDSH 1.

COMMENTS