HomeNë fokus

APN rikonfirmon fitoren bindëse

Alternativa për Ndryshim vetëm se e ka thelluar fitoren bindëse nga zgjedhjet lokale në Preshevë. Pas përsëritjes së zgjedhjeve në vendvotimin

Nisin pagesat për bursat e studentëve
Trupi Kordinues shpall konkurs për ndërmarrësit
Mustafa: Nuk e fsheh identitetin politik

Alternativa për Ndryshim vetëm se e ka thelluar fitoren bindëse nga zgjedhjet lokale në Preshevë.

Pas përsëritjes së zgjedhjeve në vendvotimin në Caravajkë, APN ka rikonfirmuar mandatin e 14-të në Kuvendin Komunal.

Subjekti i cili udhëhiqet nga Shqiprim Arifi ka marrë besimin e 262 votuesve të këtij vendbanimi, kundrejt 77 votave që siguroi LR e Sami Saliut.

Me këto vota, LR mbetet në kuotën e 5 këshilltarëve.

Nga subjektet tjera, PDSH do të ketë 9 mandate, PVD 7, LS 2 dhe UDSH 1 vend në Kuvendin Komunal.

 

COMMENTS