HomeNë fokus

Konkurs për praktikën profesionale në institucione qëndrore

Misioni i OSBE-së në Serbi në bashkëpunim me Ministrinë për Pakica dhe të Drejtat e Njeriut kanë shpallur Thirjen për mbajtjen e parktikës profes

Rasti i vdekjes së gruas gjatë lindjes në spital, Kamberi kërkon hetim profesional
PËRFUNDOJNË PUNIMET INFRASTRUKTURORE NË OSLLARË, NESALCË DHE TURI
Drejtuesit e APN-së në Malësi të Preshevës

Misioni i OSBE-së në Serbi në bashkëpunim me Ministrinë për Pakica dhe të Drejtat e Njeriut kanë shpallur Thirjen për mbajtjen e parktikës profesionale në institucionet qëndrore të Republikës së Serbisë.

Konkursi është i hapur deri më datën 20 shtator ndërsa i dedikohet kandidatëve nga Serbia Jugore dhe Jug-Perëndimore, përfshirë edhe komunat e Bujanocit dhe Preshevës.

Hollësitë e konkursit mund t’i mësoni në vegëzat në vazhdim:

2021-0820NI20Professional20Practice20Program_SRB_Extended

PPP 2021Flier_Extended

COMMENTS