HomeShoqëri

Kanalizimi në një lagje të Letovicës

Komuna e Bujanocit ka njoftuar sot se njëra prej lagjeve në fshatin Letovicë së shpejti do të bëhet me rrjet të kanalizimit. Pas fillimit të punim

Cila është ndihma e radhës nga Shqipëria?
Pajaziti: Gabim që nuk u votua “Pako emergjente”
Arrihet Marrëveshja për koalicion në Bujanoc ?! Seanca konstituive të premten ( dokument )

Komuna e Bujanocit ka njoftuar sot se njëra prej lagjeve në fshatin Letovicë së shpejti do të bëhet me rrjet të kanalizimit. Pas fillimit të punimeve në Breznicë, shtrirja e rrjetit të kanalizimit ka filluar edhe në Letovicë me një gjatësi prej 185 metrave, dhe me një kosto prej 2.056.286,52 dinarëve me TVSH.

“Përveç këtyre dy vendbanimeve, shtrirja e rrjetit të kanalizimit do të realizohet edhe në fshatin Bilaç”, thuhet në njoftim.

 

COMMENTS