HomeKoronavirusi

Kafenetë deri në ora 14:00

Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur që gjatë vikendit restorantet, kafenetë dhe qendrat tregtare të qëndrojnë të hapura deri në ora 14:00.

Kush dhe çfarë pozitash mori në qeverisjen lokale?
Ministria e Shëndetësisë e Kosovës me kuota për specializantët e Luginës, KKSH i bënë thirrje mjekëve të paraqiten
Arrihet marrëveshja gjithshqiptare në Bujanoc

Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur që gjatë vikendit restorantet, kafenetë dhe qendrat tregtare të qëndrojnë të hapura deri në ora 14:00.

Sallonet e ondulimit, kozmetikës dhe frizerët do të punojnë deri në ora 20:00, kurse shitoret ushqimore deri në 21:00.

Masat do të sqarohen sot në ora 15:00 në një konferencë për media.

Shtabi do të takohet përsëri të hënën për të rishqyrtuar efektin  e masave.

COMMENTS