HomeUncategorized

Deputeti në drekë pune me ambasadorin amerikan dhe atë të OSBE-së

Deputeti popullor Shaip Kamberi, i shoqëruar nga anëtari i kryesisë së PVD-së , Ragmi Mustafi, kanë takuar ambasadorin e SHBA në Serbi Kristofer H

Turpëruese: Dëmtohen rekuizitet tek parku në Tërnoc
Sa u vlerësuan dëmet nga vërshimet dhe sa para u ndanë për të dëmtuarit?
Kamberi kërkon që nëse ndryshojnë kufijtë, Lugina e Preshevës të jetë e tëra me Kosovën

Deputeti popullor Shaip Kamberi, i shoqëruar nga anëtari i kryesisë së PVD-së , Ragmi Mustafi, kanë takuar ambasadorin e SHBA në Serbi Kristofer Hill dhe shefin e misionit të OSBE-së në këtë shtet, Jaan Brathu.

Postimi i Kamberit:

Drekë pune me dy miqt e mëdhenjë të Luginës së Preshevës, Ambasadorin e SHBA-ve 🇺🇸, SH.T. z. Christopher R. Hill dhe shefin e Misionit të OSBE në Serbi, SH.T. z. Jan Braathu.

Pozita e vështirë e shqiptarëve të Luginës së Preshevës dhe neglizhenca e gjatë që kërkon masa urgjente të domosdoshme, ishin temat tona të përbashkëta gjatë këtij takimi.

Faleminderoj ambasadorët për angazhimin dhe përkushtimin e tyre në drejtim të avancimit të të drejtave të pakicave në vend.

COMMENTS