HomeShoqëri

Rikthehen punimet në rrugën e Gjilanit në Preshevë

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka njoftuar sot se pas stagnimit njëvjeçar janë rikthyer punimet në rregullimin e shtratit të lum

Arifi në vizitë ndërmarrjeve private, premton mbështetje
Pas vdekjes tragjike të 7 vjeçarit në Konçul reagojnë krerët institucional dhe politik
Nagip Arifi për Sasha Arsiqin : Deri dje ishte në pushtet, më kurrë nuk do të jetë

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka njoftuar sot se pas stagnimit njëvjeçar janë rikthyer punimet në rregullimin e shtratit të lumit në rrugën e Gjilanit.

Postimi i Arifit:

🏗🏞 Punimet në rregullimin e shtratit të lumit në rrugën e Gjilanit

Pavarësisht stagnimit njëvjeçar të qeverisjes së mëparshme në adresimin e nevojave më elementare, ne po vazhdojmë aty ku e lamë në 2021, me shumë përkushtim për të punuar drejt zgjidhjes së problemeve të qytetarëve të Preshevës.

COMMENTS