HomeAktuale

Çka u shqyrtua në Këshillin Komunal të Bujanocit ? Komunalia pjesë e tri pikave të rendit të ditës

Nën drejtimin e kryetarit, Shaip Kamberi, Këshilli Komunal i komunës së Bujanocit ka zhvilluar seancën e 16-të për këtë vit, raporton FOLonline.

Mustafa pritet nga zv/kryeministri Bislimi
Ftesë për trajnim
“ Momentet e fundit të Komandantit “ – Premierë ( Video )

Nën drejtimin e kryetarit, Shaip Kamberi, Këshilli Komunal i komunës së Bujanocit ka zhvilluar seancën e 16-të për këtë vit, raporton FOLonline.
Ndër të tjera, anëtarët e këtij organi ekzekutiv kanë aprovuar Raportin e punës me atë financiarë të N.P. Komunalia për vitin 2019 dhe për tremujorin e parë të këtij viti.
Ndërsa propozimi mbi Rregulloren e Planit të Punës të kësaj ndërmarrjeje publike është shtyrë për ndonjë seancë tjetër.


Në seancën e 16-të është aprovuar edhe kërkesa e shtëpisë së shëndetit për mjete financiare si dhe ësshtë shqyrtuar Vendimi mbi përdorimin e rezervës buxhetore.

COMMENTS