HomeAktuale

Presheva ndihmon subjektet ekonomike, bujqit dhe studentët

  Komuna e Preshevës ka shpallur sot tri Thirrje Publike për aplikim në kuadër të Programit të Pakos Emergjente „ Presheva 2020“. Sipas lën

Anulohen zgjedhjet në Tërrnoc
Ambasadorët shqiptarë vizitojnë Preshevën
KAMBERI: SERBIA E SOTME, SHTET ETNONACIONAL NJËPARTIAK QË SHKEL TË DREJTAT E NJERIUT DHE MINORITETET

 


Komuna e Preshevës ka shpallur sot tri Thirrje Publike për aplikim në kuadër të Programit të Pakos Emergjente „ Presheva 2020“.
Sipas lëndës zyrtare të këtyre konkurseve do të ndihmohen subjektet ekonomike, bujqit dhe studentët.

THIRRJE PUBLIKEpër ndarjen e mbështetjes finaciare subjekteve ekonomike në kuadër tëPakos Emergjente “Presheva…

Gepostet von Komuna e Preshevës am Freitag, 5. Juni 2020

THIRRJE PUBLIKE për AplikimKomuna e Preshevës bënë thirrje publike për aplikim për ndarjen e mjeteve si ndihmë…

Gepostet von Komuna e Preshevës am Freitag, 5. Juni 2020

THIRRJE PUBLIKE për AplikimKomuna e Preshevës bënë thirrje publike për aplikim për ndarjen e mjeteve si ndihmë…

Gepostet von Komuna e Preshevës am Freitag, 5. Juni 2020

COMMENTS