Category: Shoqëri

1 2 3 4 5 27 30 / 268 POSTS
Dhurata për fëmijët në ngecje në zhvillim

Dhurata për fëmijët në ngecje në zhvillim

Komuna e Bujanocit ka realizuar sot shpërndarjen tradicionale të paketave për fëmijët me pengesa në zhvillim. Aktiviteti është zhvilluar në sht [...]
Punime në Osllarë

Punime në Osllarë

Kanë vazhduar punimet në infrastrukturën rrugore nëpër vendbanimet e komunës sê Bujanocit. Kryetari i komunës, Nagip Arifi, ka njoftuar sot për [...]
Publikohen rezultatet preliminare të regjistrimit të popullisë

Publikohen rezultatet preliminare të regjistrimit të popullisë

Enti Republikan i Statistikave ka publikuar sot rezultatet preliminare të regjistrimit të popullisë në Serbi i cili u realizua gjatë muajit tetor [...]
OJQ nga Kosova dhe Serbia: Koha për zëra të rinj konstruktiv

OJQ nga Kosova dhe Serbia: Koha për zëra të rinj konstruktiv

Pas një tubimi në Gračanica/Graçanicë, një grup divers i organizatave të shoqërisë civile nga Kosova dhe Serbia kanë miratuar deklaratën e p [...]
Përgatitjet për buxhetin e vitit 2023

Përgatitjet për buxhetin e vitit 2023

Komuna e Bujanocit ka nisur përgatitjet për planifikimin e buxhetit për vitin 2023. Në këtë rrafsh, kryetari i komunës, Nagip Arifi, ka filluar [...]
Forum i gjërë në Vranjë: Sa janë të mbrojtur gazetarët?

Forum i gjërë në Vranjë: Sa janë të mbrojtur gazetarët?

Në Vranjë, nën organizimin e Shoqatës “SPA” nga Vranjska Banja, sot është mbajtur një konfernecë me temën “Forumi i mediave, pushtetit dhe shoqëri [...]
Mbi 10 milionë dinarë për rehabilitimin energjetik

Mbi 10 milionë dinarë për rehabilitimin energjetik

Komuna e Bujanocit ka shpërndarë sot kontratat për 74 përfitues nga konkursi për zbatimin e masave të rehabilitimit energjetik. "Në këtë konkurs k [...]
NDAHEN MJETET FINANCIARE PËR KOMPENZIMIN E DËMEVE NGA BRESHËRI

NDAHEN MJETET FINANCIARE PËR KOMPENZIMIN E DËMEVE NGA BRESHËRI

Shtabi për Situata të Jashtëzakonshme i komunës së Bujanocit në mbledhjen e mbajtur sot ka miratuar konkluzionin për ndarjen e mjeteve financiare [...]
Musliu: Faleminderit!

Musliu: Faleminderit!

Zv/kryetari i komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu, ka falenderuar sot të gjithë kontribuesit e regjistrimit të popullsisë i cili përmbyllet sot. [...]
Shujtat e nxënësve paguhen nga komuna

Shujtat e nxënësve paguhen nga komuna

(Foto ilustrim) Sot është realizuar pagesa e shujtave për nxënësit e shkollave fillore të komunës së Bujanocit. Lajmin e bëri të ditur vet k [...]
1 2 3 4 5 27 30 / 268 POSTS

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615