HomeAktuale

Zyrtare: Ja kush dhe si mund të hyjë në Kosovë

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administrates Publike, Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, Policia e Kosovës dhe Dogana e Kosovës, kanë dalë

Çfarë nuk do të punojë gjatë vikendit?
Fejton: Vdekja e Josip Broz Titos – fillimi i fundit të Jugosllavisë (pjesa 3)
Ndërroi jetë Hajredin Hyda, telegrame ngushëllimi dhe tubime komemorative gjithandej


Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administrates Publike, Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, Policia e Kosovës dhe Dogana e Kosovës, kanë dalë me një sqarim se kush dhe si mund të hyjë në territorin e Republikës së Kosovës, transmeton FOLonline.com

Për më tepër ju sjellim të plotë sqarimin zyrtar:

𝐓𝐞 𝐧𝐝𝐞𝐫𝐮𝐚𝐫,𝐒𝐪𝐚𝐫𝐢𝐦 𝐥𝐢𝐝𝐡𝐮𝐫 𝐦𝐞 𝐯𝐞𝐧𝐝𝐢𝐦𝐢𝐧 𝐧𝐫. 𝐍𝐫.𝟎𝟐/𝟑𝟖 𝐭𝐞̈ 𝐝𝐚𝐭𝐞̈𝐬 𝟑𝟏 𝐌𝐚𝐣 𝟐𝟎𝟐𝟎, 𝐩𝐞̈𝐫 𝐜̧𝐞̈𝐬𝐡𝐭𝐣𝐞𝐧 𝐞 𝐡𝐲𝐫𝐣𝐞𝐬 𝐧𝐞̈ 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐤𝐞̈𝐧 𝐞…

Gepostet von Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar am Dienstag, 2. Juni 2020

 

COMMENTS