HomeAktuale

Provimi i maturës në “ Sezai Surroi “

Drejtoria e shkollës së mesme “ Sezai Surroi “ ka njoftuar maturantët se ditën e premte, më 5 qershor do të mbahet hartimi nga Gjuha shqipe, transme

Lutfiu: Në vend të mbrojtjes së Ligjit, emërimi i gjykatësve të rinj po e shkel atë
Arifi pret kampionin Shefat Isufi
Manifestimi në Prohor Pçinjski: Nga pushteti lokal asnjë i ftuar


Drejtoria e shkollës së mesme “ Sezai Surroi “ ka njoftuar maturantët se ditën e premte, më 5 qershor do të mbahet hartimi nga Gjuha shqipe, transmeton FOLonline.com.
Kjo thirrje ka të bëjë për maturantët me shkallë të katërt të cilët në ditën e sipërpërmendur duhet të paraqiten në shkollë në ora 09.30.

Njoftimi i SH.M. “ Sezai Surroi “:

Lajmërim

Provimi i maturës
Lajmërohen maturantët se më 05,06,2020 do të mbahet hartimi me shkrim nga Gjuha shqipe.
Maturantët me shkallë të katërt lajmërohen në shkollë ditën e premte ora 09:30.
Lënda zgjedhore dhe mbrojtja e pjesës praktike mbahen varësisht prej profileve arsimore, ku do të njoftoheni në shkollë.
Suksese!

Nga drejtoria e shkollës,

COMMENTS