HomeKoronavirusi

Sa janë dënimet pa çertifikatën kovid në kafene?

Sonte në ora 20:00 në Serbi hyn në fuqi vendimi për qëndrim në objektet e gastronomisë dhe lojërave të fatit vetëm me çertifikatën kovid. Nëse

Bujanoci binjakëzohet me Gjirokastrën
Kush dëshiron të studiojë në Turqi?
Mustafa dhe Kamberi: Ndaloni gjuhën e uurrejtjes ndaj pakicave në Serbi

Sonte në ora 20:00 në Serbi hyn në fuqi vendimi për qëndrim në objektet e gastronomisë dhe lojërave të fatit vetëm me çertifikatën kovid.

Nëse pas kësaj ore të pranishmit nuk e posedojnë lejën në fjalë, dënimet janë këto:

Për person juridik 300.000 dinarë, për sipërmarrës 150.000, për person përgjegjës në kompani 50.000, për kovid kujdestarin 30.000, ndërsa mysafiri i kapur pa leje në objekt do të duhet të paguajë 5.000 dinarë.

Kujtojmë që sipas vendimit, këto objekte mund të zhvillojnë veprimtarinë e tyre 24 orë.

COMMENTS