HomeShoqëri

Shpërblehen nxënësit e shkëlqyeshëm

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, përmes postimit në Facebook ka njofuar se ka nënshkruar urdhëresat financiare për pagesat e 124 nxën

24 milionë dinarë (203.400 €) për përkrahjen e bizneseve
Fillon dezinfektimi në komunën e Bujanocit
Ministria e Shëndetësisë e Kosovës me kuota për specializantët e Luginës, KKSH i bënë thirrje mjekëve të paraqiten

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, përmes postimit në Facebook ka njofuar se ka nënshkruar urdhëresat financiare për pagesat e 124 nxënësve të shkëlqyeshëm të shkollave të mesme.

Postimi i Arifit:

Sapo nënshkrova urdhëresën financiare prej 1.488.000,00 din.(12.660€) për pagesën e ndihmës financiare për nxënësit e shkollave të mesme për muajin Janar dhe Shkurt 2021. Përfitues nga kjo ndihmë do të jenë 124 nxënës të shkëlqyeshëm me nga 12.000 dinarë për secilin. Këto mjete janë të siguruara nga Trupi Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Ne gjithmonë do të përkujdesemi për Ju nxënës, ndërsa Ju përkujdesuni që të arrini rezultate më të larta në arsimim.

COMMENTS