HomeKoronavirusi

Propozohet mbyllje totale për 7 ditë

Sapo ka përfunduar mbledhja e Shtabit Republikan të Krizave në luftë kundër virusit korona. Siç njoftojnë mediat serbe, përcjell FOLonline, pje

Shkolla e Mesme „ Sezai Surroi „ me njoftim të rëndësishëm për nxënësit
15 milionë dinarë për 33 shoqata të qytetarëve nga Kabineti i ministrit Novica Tonçev
Arifi takon diplomatin amerikan

Sapo ka përfunduar mbledhja e Shtabit Republikan të Krizave në luftë kundër virusit korona.

Siç njoftojnë mediat serbe, përcjell FOLonline, pjesa medicinale e Shtabit ka propozuar që në Serbi të mbyllet gjithçka për 7 ditë si dhe të vihet ora policore.

“Zvogëlimi i orareve për 2 apo 3 orë nuk do të thotë asgjë dhe se vetëm mbyllja totale, të paktën për 7 ditë, mund të sjell rezultate”, kanë pohuar anëtarët profesional nga ana shëndetësore e Shtabit.

Lidhur me masat e reja, Shtabi do të vendos gjatë dy ditëve të ardhshme.

COMMENTS