HomeAktuale

Reagime ndaj kërkesës së policisë për heqjen e flamurit kombëtar në Preshevë

Kryetari i Këshilli Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa, e ka quajtur të papranueshme kërkesën e policisë për heqjen e flamurit kombëtar nga shtëpia e

Shpërblehen nxënësit më të mirë
” BOLL MO ARDITË – Mjaft i’a fyeve nderin Presheves “
Arifi në vizitë ndërmarrjeve private, premton mbështetje


Kryetari i Këshilli Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa, e ka quajtur të papranueshme kërkesën e policisë për heqjen e flamurit kombëtar nga shtëpia e Nazmi Hajredinit në Preshevë, shkruan FOLonline.
Në reagim thuhet se përdorimi i simboleve kombëtare është e drejtë e patjetërsueshme edhe e popullit shqiptarë dhe se falmuri do të vazhdojë të valojë në Luginë.
Lidhur me këtë ngjarje ka reaguar edhe zëvendës kryetari i Preshevës Armend Aliu.
Lajmin për kërkesën e policisë për heqjen e flamurit kombëtar nga shtëpia e tij e kishte publikuar vet Hajredini përmes Facebookut.

Më poshtë ju sjellim linqet e reagimeve të kryetarit Mustafa, zv/ kryetarit Aliu dhe vet postimin e Nazmi Hajredinit.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222216659381215&id=1106697706

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158684186393535&id=516413534

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=779815249512682&id=100024526421727

COMMENTS