HomeAktuale

Vuçiq: Gjendja e Jashtëzakonshme hiqet më 6 maj

Foto: Tv Pink Presidenti serb Aleksandar Vuçiq ka njoftuar se Gjendja e jaashtëzakonshme ka të ngjarë të hiqet për Shën Gjergj, më 6 maj. Ai

Shqiprim Arifi në parlamentin belg
Pajaziti: PUSHTETI I KOMPROMISEVE
“Bujanoci si Las Vegasi”

Foto: Tv Pink

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq ka njoftuar se Gjendja e jaashtëzakonshme ka të ngjarë të hiqet për Shën Gjergj, më 6 maj.

Ai tha se propozimi i nënshkruar nga presidenti dhe kryeministrja do të shkojë në Kuvend të Mërkurën, kur edhe pritet të hiqet gjendja e jashtëzakonshme, e cila do të hyjë në fuqi të enjten. “Kjo do të nënkuptonte që nuk do të kishim më orë policore që nga e enjtja,” tha presidenti në Tv Pink.
“Sigurisht që është e vështirë për njerëzit që të kalojnë kohën në shtëpi, por ishte mënyra e vetme për të ruajtur prindërit tanë, për të ruajtur edhe më të rinjtë, dhe unë mendoj se në pjesën më të madhe kemi arritur ta bëjmë atë,” tha presidenti Vuçiq.

COMMENTS