HomeNë fokus

Njoftim me rëndësi për lexuesit

Të dashur familjarë të dëshmorëve, invalid, veteran të luftës, përfaqësues të organizatave të dala nga lufta, të nderuar ndjekës të portalit FOLon

NË PRESHEVË MBAHET MANIFESTIMI “NËNTORËT E LAVDISË…
KKSH kërkon prezencë të shtuar ndërkombëtare në Luginë
Kamberi me kritika për pozitën e pakicave

Të dashur familjarë të dëshmorëve, invalid, veteran të luftës, përfaqësues të organizatave të dala nga lufta, të nderuar ndjekës të portalit FOLonline.

Ju njoftojmë se për shkak të rregullave të cilat i ka vënë kompania Meta, çdo njoftim, lajm apo aktivitet përkitazi me dëshmorët dhe luftën e UÇPMB-së e kemi të pamundur ta shpërndajmë më Facebook për shkak të rrezikut të fshierjes së përmbajtjes dhe dënimit të faqes.

I gjithë ky censurim është pasojë e kufizimeve të cilat kjo kompani i bënë me arsyetim të “rregullave dhe standardeve të komunitetit”.

Si redaksi e kemi të pamumdur të ndikojmë në këto kufizimeve, por kjo nuk na shmang që aktivitetet kushtuar dëshmorëve t’i publikojmë në portalin tonë, siç është rasti me tubimin e sotëm përkujtimor në Rahovicë të Preshevës.

Në Rahovicë përkujtohen dëshmorët e UÇPMB-së

Ju faleminderit për mirëkuptim dhe ju jemi mirënjohës për besimin e dhënë.

Nga redaksia e portalit FOLonline

 

COMMENTS