HomeShoqëri

Sot përfundon viti shkollor

Sot përfundon viti shkollor  për nxënësit nga klasa e parë deri në të shtatën, si dhe për nxënësit e shkollave të mesme Për nxënësit e klasave

Qeveria e Kosovës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Këshillin Kombëtar Shqiptar
Konkurs për punë në Barnatoren e Qytetit
Me ndeshjet e Kupës starton futbolli në rajon

Sot përfundon viti shkollor  për nxënësit nga klasa e parë deri në të shtatën, si dhe për nxënësit e shkollave të mesme

Për nxënësit e klasave të para, të dyta dhe të treta të shkollave të mesme-gjimnazeve,   dhe të mesme profesionale katërvjeçare dhe nxënësit e klasave të para dhe të dyta të shkollave të mesme profesionale trevjeçare, nesër nisin pushimet verore.

Për nxënësit e klasës së 4-të të shkollës së mesme dhe klasës së katërt dhe të tretë të shkollave të mesme profesionale trevjeçare, pushimet verore fillojnë pas përfundimit të provimit pranues.

Nxënësit e klasës së tetë kanë përfunduar mësimin më 10 qershor, por provimin e maturës do ta japin më 27, 28 dhe 29 qershor.

COMMENTS