HomeShoqëri

Ndahet nga jeta dr.Adnan Ahmedi

Sot në orët e hershme të mëngjesit ka ndërruar jetë imami i xhamisë “Ibrahim Pasha” në Preshevë dr. Adnan efendi Ahmedi. Përfaqësues të jetës politike dhe shoqërore të Luginës kanë shprehur ngushëllime në adresë të familjes duke e cilësuar të ndjerin një njeri me vyrtyte të larta dhe një prijës fetar shembullor.  

Pajaziti: Kemi ftuar subjektet politike për konsultime
Arifi takoi ambasadoren britaneze
Çfarë përmban letra e liderëve të Bujanocit drejtuar instancave ndërkombëtare?

Sot në orët e hershme të mëngjesit ka ndërruar jetë imami i xhamisë “Ibrahim Pasha” në Preshevë dr. Adnan efendi Ahmedi.

Përfaqësues të jetës politike dhe shoqërore të Luginës kanë shprehur ngushëllime në adresë të familjes duke e cilësuar të ndjerin një njeri me vyrtyte të larta dhe një prijës fetar shembullor.

 

COMMENTS