HomeNë fokus

Arifi takon diplomatët holandez

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka takuar sot përfaqësuesit e ambasadës së Holandës në Beograd. Në takim është diskutuar për situ

Konkursi i ri nga KKSH
Kontributi i Asociacionit Qytetar Bujanoci jetësohet në bibliotekën e qytetit
KKSH tubon drejtorët e shkollave, temë bisede viti i ri shkollor

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka takuar sot përfaqësuesit e ambasadës së Holandës në Beograd.

Në takim është diskutuar për situatën aktuale e mbi të gjitha për pasivizimin e adresave të shqiptarëve.

Postimi i Arifit:

Sot, takova përfaqësues të Ambasadës Holandeze në Beograd të kryesuar nga zv.shefja e misionit znj.Anne Sietske Brinks, me të cilët biseduam rreth situatës politike dhe sigurisë në nivel lokal dhe marrëdhëniet ndër-etnike. Edhe gjatë këtij takimi potencova problemin e pasivizimit të adresave të shqiptarëve, si problemi më i ndjeshëm që po ballafaqohen qytetarët tanë shqiptarë.

COMMENTS