HomeNë fokus

Mustafi kërkon që shqiptarët të aplikojnë për regjistrues të popullsisë

Kryetari i KKSH-së Ragmi Mustafi ka bërë thirrje që shqiptarët të aplikojnë për  regjistrues të popullsisë. Mesazhi i Mustafit: 🔴 BËHU REGJI

Konkursi i ri nga KKSH
Mustafa e Kamberi në Sanxhak
Bujanoci dhe Kamenica thellojnë bashkëpunimin

Kryetari i KKSH-së Ragmi Mustafi ka bërë thirrje që shqiptarët të aplikojnë për  regjistrues të popullsisë.

Mesazhi i Mustafit:

🔴 BËHU REGJISTRUES PËR REGJISTRIMIN POPULLËSISË 2022

💻✍️EDHE 5️⃣ DITË DERI NË PËRFUNDIMIN E KONKURSIT PËR REGJISTRUESIT

📂Enti Republikan i Statistikave do të punësojë9️⃣0️⃣ regjistrues në Preshevë, 1️⃣0️⃣8️⃣ regjistrues në Bujanoc dhe 2️⃣4️⃣ regjistrues në Medvegjë për realizimin e Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave gjatë tetorit të vitin 2022.

2️⃣2️⃣2️⃣ Regjistrues për Luginën e Preshevës.

👫Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë deri më 5 gusht 2022 (deri më 20:00h) duke plotësuar aplikacionin elektronik të disponueshëm nëfaqet e internetit të Entit të Statistikave Republikane:

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://popis2022.stat.gov.rs/5-vestisaopstenja/news-events/20220722-javni-poziv-za-prijavljivanje-popisivaca/

Ose faqen e internetit të Regjistrimit:
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ http://popis2022.stat.gov.rs

✅ Të drejt aplikimi kanë të gjithë:

✔️ Studentë,
✔️ Pensionistë,
✔️ Të papunë dhe
✔️ Të punësuar,

Plotësoni dhe dërgoni aplikacionin elektronik. Të regjistrojmë çdo shqiptar në Luginën e Preshevës.

COMMENTS