HomePolitikë

KSHL pjesë e Grupit Parlamentar „Regjionet evropiane“

Koalicioni i Shqiptarëve të Lugunës-KSHL do të jetë pjesë e Grupit Parlamentar „Regjionet evropiane“. Lajmin  e bëri të ditur deputeti Shaip Ka

Fillim i “nxehtë” i fushatës: Përplasen Mustafi dhe Pajaziti
Doza e tretë e vaksinës nga nesër, qytetarët do të marrin SMS dhe e-mail me udhëzime
Kjo pesëshe do ta udhëheq Medvegjën deri në zgjedhjet lokale

Koalicioni i Shqiptarëve të Lugunës-KSHL do të jetë pjesë e Grupit Parlamentar „Regjionet evropiane“.

Lajmin  e bëri të ditur deputeti Shaip Kamberi në prag të seancës konstituive të përbërjes së re të parlamentit.

Postimi i Kamberit:

Grupi  i ri parlamentar “Regjionet evropiane – Vojvodina, Sanxhaku dhe Lugina Preshevës” do të jetë grupi i vetëm parlamentar i përbërë nga pakicat nacionale.

“Bashkë për Vojvodinën”, “SDA  Sanxhak” dhe “Koalicioni i shqiptarëve të Luginës” do të bashkëveprojnë në kuadër të një Grupi të vetëm parlamentar të pakicave në betejën për liri e barazi.

COMMENTS