HomeKoronavirusi

Nga 20 dhjetori PCR test për hyrje në Serbi

Anëtarët e Shtabit Republikan të Krizave kanë vendosur që të gjitha masat aktuale të qëndrojnë në fuqi deri më 18 dhjetor. Pas kësaj date do të mbahe

Britanezët për vizitë në KKSH
NDAHEN MJETET FINANCIARE PËR KOMPENZIMIN E DËMEVE NGA BRESHËRI
Me ndeshjet e Kupës starton futbolli në rajon

Anëtarët e Shtabit Republikan të Krizave kanë vendosur që të gjitha masat aktuale të qëndrojnë në fuqi deri më 18 dhjetor.

Pas kësaj date do të mbahet një mbledhje tjetër për të diskutuar vendosjen e masave të reja ose modifikimin e masave ekzistuese, transmeton FOLonline.

“Masat e marra deri më tani kanë pasur efekte,” tha Darija Kisiq Tepavçeviq, duke shtuar:
“Ju mund të vëreni rënien e numrit të infektuarve.”

Ajo tha se këto janë ende vlera të larta dhe një barrë e madhe për sistemin shëndetësor.
Është marrë vendim për një test të detyrueshëm PCR jo më të vjetër se 48 orë për shtetësinë e huaj që hyjnë në Serbi.

Masa do të hyjë në fuqi më 20 dhjetor dhe ka shumë të ngjarë të zgjasë deri më 10 janar.

Qytetarët e Serbisë mund të kthehen në vend pa një test PCR, por vetizolimi është i detyrueshëm. Ai mund të ndërpritet nëse qytetari vendos të bëjë testin i cili duhet të jetë negativ.

COMMENTS