HomeKulturë

Përurohet salla e leximit në bibliotekën e qytetit

Në Bibliotekën e qytetit, sot edhe zyrtarisht u përurua salla e leximit, e financuar nga Asociacioni Qytetar Bujanoci me seli në Zvicër. Lidhur

Miratohet Projektligji për të Drejtat Pronësore të Shtetasve të Huaj, i mundësohet qytetarëve të Luginës të bëhen pronarë të paluajtshmërive në Republikën e Kosovës
Ambasadori i Serbisë në Bullgari: Qytetari i  Serbisë nga Presheva në gjendje të mirë
Rreth 800 të vaksinuar në Bujanoc dhe Preshevë

Në Bibliotekën e qytetit, sot edhe zyrtarisht u përurua salla e leximit, e financuar nga Asociacioni Qytetar Bujanoci me seli në Zvicër.

Lidhur me këtë solemn është deklaruar kryetari i KK të Bujanocit, Enver Ramadani.

Postimi i Ramadanit:

Mirënjohës pafund për mërgatën tonë, për kontributin e tyre në vendlindje, që vazhdimisht përkujdesen për vendin e tyre e tani edhe me projekte konkrete e bashkëkohore.

Ne, vazhdimisht kemi potencuar se qytetarët tanë në diasporë, janë aseti më i çmuar i shoqërisë, andaj së bashku mundemi t’i tejkalojmë dallimet dhe të përmirësojmë gjendjen e përgjithshme socio- ekonomike.

#Bashkëmundemi
#Diasporajonë
#AsociacioniqytetarBujanoci

COMMENTS