HomeSport

Me ndeshjet e Kupës starton futbolli në rajon

Futbolli në rajonin tonë rikthehet me ndeshjet e rrethit të parë të Kupës, ndërsa shorti ka dashur që KF Tërnoci të ndeshet me ekipin e Pavllovcit si

Kamberi: Zgjedhjet as që filluan sot
ZYRA PËR TË RINJ ORGANIZON TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL
Pajaziti: Me sot përmbyllim rrethin e parë të ofertës për bashkëpunim me partitë shqiptare

Futbolli në rajonin tonë rikthehet me ndeshjet e rrethit të parë të Kupës, ndërsa shorti ka dashur që KF Tërnoci të ndeshet me ekipin e Pavllovcit si nikoqir.

KF Lugina nga Presheva poashtu do të luaj si vendës ndaj ekipit BSK nga Bujanoci.

Në dy rrethet e para të Kupës ekipet nga rajoni ndeshen mes vete ndërsa ato që kalojnë në xhiron e tretë do të ndeshen me ekipe nga kategoritë më të larta të garave, siç janë klubet nga Liga Zonale dhe Liga e Tretë-grupi lindje.

Këto janë çiftet e rrethit të parë të Kupës të cilat zhvillohen më 21 mars:

Ndërkohë, pjesa pranverore e sezonit në Ligën Rajonale starton më 28 mars.

KF Tërnoci në vazhdim të kampionatit ndeshjen e parë do ta luaj si mysafir, poashtu ndaj ekipit të Pavllovcit, derisa klubi preshevar Lugina do të luaj në terrenin e vet kundër ekipit  Juzhna pruga.

Çiftet e javës së 12-të:

COMMENTS