HomeAktuale

Marrin detyrat drejtuesit e rinj të Bujanocit

Nagip Arifi dhe Enver Ramadani sot edhe zyrtarisht kanë marr detyrat në pozitat drejtuese të komunës së Bujanocit. I pari do të udhëheq me komunën

Ikën edhe një veteran i arsimt
Çfarë thonë nënshkruesit e marrëveshjes së Bujanocit: Flasin Arifi, Kamberi e Pajaziti
Fejtoni: Një tregim serbo-shqiptar: Millosheviq hedh poshtë marrëveshjen e Rambujesë (pjesa 19)


Nagip Arifi dhe Enver Ramadani sot edhe zyrtarisht kanë marr detyrat në pozitat drejtuese të komunës së Bujanocit.
I pari do të udhëheq me komunën ndërsa i dyti me Kuvendin Komunal.
Në ora 11:00, është bërë pranim-dorëzimi i detyrës nga kryetari i deritanishëm Shaip Kamberi dhe ai që tash e tutje do të drejtojë komunën, Nagip Arifi.
Në këtë ceremonial prezent ishin bashkëpunëtorët e të dy këtyre personaliteteve.
Pas marrjes së detyrës, kryetari i sapozgjedhur, Nagip Arifi, ka mbajtur një konferencë për media e cila është transmetuar drejtpërdrejt.


Paraprakisht, në ora 09:00 detyrën e parnim -dorëzimit e kanë bërë edhe Adnan Salihu dhe Enver Ramadani i cili në mandatin vijues do ta udhëheq Kuvendin Komunal.
Institucionet e reja të vetëqeverisjes lokale janë votuar në seancën e 22 korrikut.

COMMENTS