HomeKoronavirusi

Për vikend gati se gjithçka mbyllet

Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur që gjatë vikendit të mbyllet gjithçka, me përjashtim të shitoreve ushqimore, barnatoreve dhe pompave të de

Vështrimi i redaktorit: Kur do të mbahen zgjedhjet lokale?
Shtrenjtohen rryma dhe cigaret
Rikthehet prodhimi i duhanit në Bujanoc

Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur që gjatë vikendit të mbyllet gjithçka, me përjashtim të shitoreve ushqimore, barnatoreve dhe pompave të derivateve.

Vendimi hynë në fuqi në mesnatë, ndërsa është bërë e ditur se për masat gjatë ditëve të punës opinioni do të njoftohet të dielen.

Poashtu, Shtabi ka vendosur që në sistemin online të mësimit të kalojnë nxënësit nga klasa 5-8 të shkollave fillore sikurse ata të shkollave të mesme.

Ndërkohë, numri i të infektuarve me koronë vazhdon të rritet derisa gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar rreth 4500 raste të reja.

COMMENTS