HomeUncategorized

Mbahet seanca konstitutive e Konferencës së Komunave dhe Qyteteve

"Në hapësirat e Konferencës së Përhershme të Qyteteve dhe Komunave në Beograd, është mbajtur seanca e parë konstituive e kryesisë së Konferencës s

Në prag koalicioni qeverisës në Bujanoc
Arifi kërkon nga PD mobilizim të shtuar në prag të zgjedhjeve
Vrasje e rëndë në qendër të Bujanocit

“Në hapësirat e Konferencës së Përhershme të Qyteteve dhe Komunave në Beograd, është mbajtur seanca e parë konstituive e kryesisë së Konferencës së Përhershme të Qyteteve dhe Komunave (SKGO), në të cilën komunën e Bujanocit e përfaqësoi shefi i kabinetit të kryetarit të komunës së Bujanocit z. Sali Saihi”, njofton faqja zyrtare e komunës në Facebook..

“Në këtë seancë u nënshkrua Plani Aksional vjetor me Ambasadën e Francës në Beograd, si dhe Marrëveshja e bashkëpunimit me Entin Republikan Statistikor. Poashtu, janë përzgjedhor edhe anëtarët e këshillave të Konferencës së Përhershme të Qyteteve dhe Komunave.

Kujtojmë që, komuna e Bujanocit prej dhjetorit të vitit të kaluar për herë të parë është bërë pjesë e kryesisë së Konferencës së Përhershme të Qyteteve dhe Komunave”, thuhet në njoftim.

COMMENTS