HomeSport

Lulzim Maliqi gjithnjë në mbështetje të futbollit

Afaristi, Lulzim Maliqi, nuk pushon asnjëherë kur është në pyetje mbështetja e aktiviteteve në Luginë. Përveç tjerash, ai si “specialitet” duke

Kamberi: Nuk shkojnë bashkë angazhimi për “Srpski svet” dhe propaganda për integrimin të minoriteteve, edhe shqiptarëve
PVD organizon zgjedhje të brendshme në të gjitha nivelet
Nehat Aliu merr drejtimin e Qendrës Sportive në Bujanoc

Afaristi, Lulzim Maliqi, nuk pushon asnjëherë kur është në pyetje mbështetja e aktiviteteve në Luginë.

Përveç tjerash, ai si “specialitet” duket se e ka futbollin.

Deri më tash ka ofruar mbështetjen për disa klube sportive ndërsa në fokusin e tij mbetet avancimi i talentëve të rinj.

Në këtë drejtim, Maliqi së fundmi ka dhuruar një donacion prej 1000 euro për shkollën e futbollit „Preshevë-Bujanoc“.

Megjithatë, ky nuk do të jetë fundi i investimeve të tij, ngase së shpejti këto grupmosha do të pajisen edhe me veshjet e nevojshme sportive.

COMMENTS