HomeUncategorized

“Kundërshtarët politik për interesa të ngushta po luajnë me ndjenjat e kombit” (video)

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, përmes faqes së tij në Facebook, ka shpërndarë fjalimin në Kuvendin Komunal të Preshevës ku flet

Shtohet numri me Korona, për nga rastet e reja prinë Tërnoci
Diplomatët britanik në Bujanoc
Arrestohet E.L. nga Nesalca për kontrabandimin e 50 kg. marijuanë

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, përmes faqes së tij në Facebook, ka shpërndarë fjalimin në Kuvendin Komunal të Preshevës ku flet për Masakrën e Reçakut.

Arifi ka thënë se kundërshtarët politik për interesa të ngushta po keqpërdorin deklaratat e tija duke luajtur kështu me ndjenjat e familjarëve të viktimave.

Postimi i Arifit:

Reçaku që ka zgjuar ndërgjegjen e gjithë botës, është i pamohueshëm!
Kushdo që mendon ndryshe dhe tenton të baltosë e transformojë mbi çështje të tilla të ndjeshme, ka mangësi serioze në shpirtin kombëtar.

Vazhdoj të ndjej keqardhje për çdo oponent e kundërshtar politik, që si rezultat i interesave të njëanshme luajnë me ndjenjat e një kombi, me familjar të viktimave dhe nënçmojnë intelegjencen e çdo politikani serioz!

Fjalimi i Arifit (video)

https://fb.watch/c_jfEeDPoV/

COMMENTS