HomePolitikë

Kryeministri Kurti emëron Ardita Sinanin këshilltare politike për PBM

Kryeministri kosovar Albin Kurti ka emëruar sot Ardita Sinanin për këshilltare politike për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, njoftoi përmes një kum

Fejtoni: Një tregim serbo-shqiptar: Termi “Lugina e Preshevës” na u soll nga Amerikanët (Pjesa 33)
Propozimi i redaktorit: PRITJE E ORGANIZUAR PËR VAXHID XHELILIN APO JO?
Kandidatët nga Lugina mund t’i nënshtrohen provimit të jurisprudencës në Kosovë

Kryeministri kosovar Albin Kurti ka emëruar sot Ardita Sinanin për këshilltare politike për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, njoftoi përmes një kumtese Qeveria e Kosovës.

“Ky është hapi i parë drejt themelimit të Zyrës për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc, në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, zyrë të cilën do ta koordinoj znj.Sinani”, thuhet në kumtesë.

Kumtesa e plotë e Qeverisë:

Kryeministri Kurti emëroi znj.Ardita Sinani, Këshilltare Politike për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc

Prishtinë, 19 shtator 2022

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, e ka emëruar znj.Ardita Sinani, Këshilltare Politike për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc.

Ky është hapi i parë drejt themelimit të Zyrës për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc, në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, zyrë të cilën do ta koordinoj znj.Sinani.

Kjo zyrë do të jetë në funksion të përmirësimit të gjendjes së shqiptarëve në këto komuna, ruajtjen e marrëdhënieve të mira dhe shtimin e bashkëpunimit institucional për mbrojtjen dhe avancimin e të drejtave të tyre, si nevojë dhe domosdoshmëri e kohës.

COMMENTS