HomeShoqëri

Kompania TURKER nga Stambolli dhuron 525 kontejnerë për komunën e Bujanocit

Komuna e Bujanocit përmes faqes së saj në FB ka njoftuar për arritjen e një donacioni nga Turqia. Njoftimi nga komuna e Bujanocit: Kompania

Salihi flet për sfidat e të rinjve në Luginë
KUR TË MUNGON FATI
Arifi: Fjala jonë është puna

Komuna e Bujanocit përmes faqes së saj në FB ka njoftuar për arritjen e një donacioni nga Turqia.

Njoftimi nga komuna e Bujanocit:

Kompania TURKER nga Stambolli me pronar biznesmenin Tamer Turker sot ka dhuruar 525 kontejnerë të 120 L për komunën e Bujanocit. Kontejnerët do të përdoren për qëllime ekologjike dhe me ato do të disponojë ndërmarrja publike “Komunalia”, e cila ditëve në vijim do të bëjë shpërndarjen e tyre sipas nevojës.

Ky donacion vie pas takimit që z. Tamer Turker zhvilloi me kryetarin e komunës së Bujanocit z. Nagip Arifi para disa javëve.

Kryetari Arifi në emër të qytetarëve të komunës së Bujanocit shpreh falemnderim për z. Turker që me këtë donacion po kontribuon në mbrojtjen e ambientit jetësor.

Kompania TURKER është një prej kompanive më të sukseshme në Turqi, pronar i së cilës është Tamer Turker me prejardhje nga Bujanoci, për të cilin ky nuk është donacioni i parë për komunën tonë.

COMMENTS