HomeAktuale

Enver Mehmeti kandidat nga PDSH për kryetar të KKSH-së

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) ka nominuar sonte Enver Mehmetin si kandidat për kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar. Njoftimi i PDSH-së

Arifi në Malësi të Bujanocit: Ky vend po gjallërohet
Daçiq paralajmëron ankesë tjetër dhe kallëzim penal ndaj anëtarit të Këshillit Votues në Tërrnoc
Alarme për bomba në shkolla gjithandej, por edhe në institucione tjera…

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) ka nominuar sonte Enver Mehmetin si kandidat për kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar.

Njoftimi i PDSH-së:

Në mbledhjen e përbashkët të kryesisë dhe kryetarëve të nëndegëve të PDSH-së që është mbajtur sonte në selinë e partisë është vendosur pjesmarrja në zgjedhjet për Këshill Kombëtar Shqiptar me forcat vetanake politike. Kandidati për kryetar të Këshillit Kombëtar unanimisht u miratua z. Enver Mehmeti, jurist i diplomuar. Gjer tani, kandidati i PDSH-së për Këshill Kombëtar është i vetmi nga komuna Preshevë! Pas dymbëdhjet vite funksionimi të Këshillit Kombëtar Shqiptar, asnjëher nuk pati kryetar nga Presheva. Prandaj, është radha të mbështetet Enveri nga I gjith sovrani në Preshevë.  Ftojmë shqiptarët e komunës Preshevë që t’ë mbështesin me votë Enver Mehmetin për Kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar.

R.M

COMMENTS