HomeSport

Ja sa mjete u tubuan për KF “ Tërnoci “ dhe kush nga sa i dhuroi

Kryesia e KF “ Tërnoci “ ka publikuar sonte listën e donatorëve të klubit të cilët kanë grumbulluar mjete finansiare. Përmes postimit në profilin z

Enver Ramadani kryetar i ri i KK në Bujanoc
Ministri Gent Cakaj për librat shqip në Luginë
Haziri pret Arifin


Kryesia e KF “ Tërnoci “ ka publikuar sonte listën e donatorëve të klubit të cilët kanë grumbulluar mjete finansiare.
Përmes postimit në profilin zyrtar të klubit, kryësia falenderon të gjithë kontribuesit dhe dashamirët e futbollit.

https://www.facebook.com/102119009850312/posts/3449225058473007/

KF Tërnoci është dhe do të mbetet i njerëzve të tij.

Padyshim që mërgimtarët tanë, anekënd botës, përveç kontributeve të tyre të gjithanshme, obligimeve të tyre familjare e private, situatës pandemike në të cilën ndodhemi të gjithë, të shtyrë nga dashuria e madhe për vendin e tyre, në këtë rast për rininë e fëmijët e Klubit tonë e të tyre të zemrës, na kanë dhënë mundësinë që të fillojmë garat për vitin 2020/2021.

Ne si Kryesi e në veçanti lojtarët tanë, kësaj rradhe kemi vendosur ta bëjmë publike listën e donatorëve të aksionit të grumbullimit të fondeve për fillimin e sezonit 2020/2021, me dëshirën për ta falënderuar secilin mërgimtar me emër e mbiemër, madje edhe ata donator anonim për përkrahjen e vazhdueshme e të parezervë. Një falënderim i veçantë për ish lojtarët tanë që njiherit janë edhe ambasadorët tanë më të mirë.
Poashtu një shumë prej 272€ dhe 250 ChF, nga donatorë anonim ka arritur sot në xhirollogarinë e paraparë për këtë aksion.

Falënderim e respekt për të gjithë.

Kryesia e KF Tërnocit!

COMMENTS