HomeKoronavirusi

Imunizohen Nagip Arifi dhe Enver Ramadani

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, është në mesin e qytetarëve të kësaj komune që tashmë është vaksinuar kundër Covid-19. Lajmin e k

Pritje nga ambasadori i Norvegjisë dhe shefi i misionit të OSBE-së
Mustafa përkujton 20 vjetorin e “Marrëveshjes së Konçulit”
Filloristët e klasave të ulëta megjithatë në shkollë

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, është në mesin e qytetarëve të kësaj komune që tashmë është vaksinuar kundër Covid-19.

Lajmin e ka bërë të ditur vet Arifi duke publikuar një foto gjatë imunizimit.

“Beteja jonë për parandalimin e përhapjes së Covid 19, përveç mbajtjes së maskave dhe distancës, vazhdon edhe me imunizimin e qytetarëve. Unë, sapo mora vakcinën Pfizer, dhe apeloj që edhe qytetarët tjerë të kryejnë vakcinimin”, ka shkruar Arifi.

Ditë më parë është imunizuar edhe kryetari i Kuvendit Konunal të Bujanocit, Enver Ramadani.

COMMENTS