HomeShoqëri

Hyrja e shtëpisë së kulturës me pamje të re

Është rregulluar hyrja në shtëpinë e kulturës në Bujanoc. Me këtë rast, janë renovuar shkallët dhe platoja të hyrje të këtij institucioni kulturor. Në njoftimin e komunës së Bujanocit thuhet se për tu kryer punimet janë shfrytëzuar ditët e pushimit të festave.

“ Agallarët “ kthehen me tre pikë nga Banja e Vranjës
Tërnoci i’a gërditë futbollin kundërshtarëve
Rexhepi: PVD nuk duhet të hesht ndaj akuzave të Arifit

Është rregulluar hyrja në shtëpinë e kulturës në Bujanoc.

Me këtë rast, janë renovuar shkallët dhe platoja të hyrje të këtij institucioni kulturor.

Në njoftimin e komunës së Bujanocit thuhet se për tu kryer punimet janë shfrytëzuar ditët e pushimit të festave.

COMMENTS