HomeShoqëri

Havari në rrjetin e ujësjellësit, Tërnoci mbetet pa ujë

Si rrjedhojë e shpërthimit të gypit kryesorë i tërë fshati Tërnoc nga mesdita e sotme ka ngelur pa ujë të pijshëm, raporton FOLonline. Gypi ka shpë

Sa u vlerësuan dëmet nga vërshimet dhe sa para u ndanë për të dëmtuarit?
Nevzad Lutfiu kandidat i LPD-së për kryetar të KKSH-së
Bashkëpunim akademik midis Tiranës dhe Beogradit


Si rrjedhojë e shpërthimit të gypit kryesorë i tërë fshati Tërnoc nga mesdita e sotme ka ngelur pa ujë të pijshëm, raporton FOLonline.
Gypi ka shpërthyer mu pranë dyerve të Sh.F. „ Muharrem Kadriu „ dhe i përket rrjetit kryesor i cili shpërndanë ujin nga bazeni furnizues nëpër të gjithë fshatin.
Ekipet e N.P. Komunalia tanimë ndodhen në vend ngjarje dhe po bëjnë përpjekje të sanojnë havarinë.
Aty vërhet edhe një eskavator dhe pompat e ujit të cilët po e pastojnë vendin në mënyrë që të kryhet intervenimi pa pengesa.
Punëtorët e Komunalisë nuk kanë qenë në gjendje të tregojnë se kur pritet të kthehet furnizimi normal me ujë të pishëm duke theksuar se gjithçka do të varet nga dëmi i shkaktuar dhe ecuria e punimeve.
Ata kanë theskuar se do të bëjnë maksimumin që havaria të sanohet sa më shpejt që është e mundur.

COMMENTS