HomeSport

Futbollisti në karantinë ( video )

  Portali informativ FOLonline përmes FOL tv dhe produksionit Evolution Hd ju sjell një rrëfim mjaft interesant për futbollistin tërrnocas,

APN dorëzon Listën në KKZ
Bashkësia e Lokale e Tërrnocit e gatshme për „ Ditët e Komandant Lleshit „
UNË DO TË PËRFAQËSOJË DENJËSISHT VLERAT TUAJA STUDENTORE

 


Portali informativ FOLonline përmes FOL tv dhe produksionit Evolution Hd ju sjell një rrëfim mjaft interesant për futbollistin tërrnocas, Gjelbrim Taipi.
Taipi, i cili mbron ngjyrat e klubit zvicerian „ Shafhauzen „ shpjegon detaje interesante se si duket jeta e një futbollisti në karantinë në pandemi, por ai flet edhe për jetën e tij private, karrierën, bashkëpunimin me futbollistët tjerë shqiptarë dhe të huaj, vendlindjen e tij, etj.

Të gjitha këto dhe biseda tjera interesante shikoni në Portretin premierë :

Futbollisti në karantinë – Gjelbrim Taipi

Futbollisti në karantinë – Gjelbrim Taipi

Gepostet von FOLonline am Samstag, 30. Mai 2020

 

COMMENTS