HomeAktuale

Nuk ka Covid 19 në Breznicë

Foto: Facebook-Breznica Bashkësia Lokale e fshatit Breznicë ka njoftuar se në këtë fshat nuk ka të prekur me virusin Covid -19, shkruan FOLonli

Ikja e dy këshilltarëve ishte tinzare
Ambasada e Shqipërisë përshëndet vendimin e KK të Bujanocit
Kamberi: Zgjedhjet as që filluan sot

Foto: Facebook-Breznica

Bashkësia Lokale e fshatit Breznicë ka njoftuar se në këtë fshat nuk ka të prekur me virusin Covid -19, shkruan FOLonline.com.
Kryetari i kësaj bashkësie lokale, Nazim Hajdini, përmes një postimi në Facebook, ka bërë të ditur se bashkëfshatari i cili kishte ardhur nga Perëndimi dhe për të cilin dyshohej se është prekur nga ky virus, pas analizëë së kryer ka rezultuar negativ.
Postimi i plotë i kryetarit të BL-së të Breznicës:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3348123098565963&id=100001049180810

COMMENTS