HomeAktuale

APN grumbullon nënshkrime për Parlamentaret, Pajaziti bënë thirrje për përkrahje masive

Altermativa për Ndryshim në Bujanoc, sot dhe nesër do të jetë e hapur për grumbullimin e nënshkrimeve për zgjedhjet parlamentare, shkruan FOLonline.

Pajaziti: Nuk është pritur vendim ndryshe nga Këshilli Komunal
Nesër përsëritja e zgjedhjeve parlamentare në 9 vendvotime në Bujanoc, liderët bëjnë thirrje për pjesëmarrje masive
Diplomatët britanezë në Luginë


Altermativa për Ndryshim në Bujanoc, sot dhe nesër do të jetë e hapur për grumbullimin e nënshkrimeve për zgjedhjet parlamentare, shkruan FOLonline.com
Tashmë firmën e tij e ka dhënë edhe lideri i këtij subjekti politik, Arbër Pajaziti.
Madje, Pajaziti i cili është kandidat për kryetar të Bujanocit ka bërë thirrje që në mënyrë masive të përkrahet Lista e përbashkët „ Alternativa Shqiptare Demokratike-Lugina e Bashkuar „.

Postimi i Pajazitit:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157735944651773&id=661896772

COMMENTS