HomePolitikë

Kamberi: Serbia nuk ka ndryshuar, njerëzit e ish regjimit qeverisin shtetin

  Deputeti popullor, Shaip Kamberi, ka përkujtuar sot revolucionin popullor në Serbi të 21 vjetëve më parë i cili solli në rrëzimin e regj

Lutfiu: Ambasadorëve u paraqita problemet konkrete ku po diskriminohemi
Vendimi për targa, a do të ketë lehtësime për qytetarët e Luginës?
FOLonline tani me kanal edhe në Viber

 

Deputeti popullor, Shaip Kamberi, ka përkujtuar sot revolucionin popullor në Serbi të 21 vjetëve më parë i cili solli në rrëzimin e regjimit të Sllobodan Millosheviqit.

Postimi i Kamberit në Facebook:

𝗦𝗲𝗿𝗯𝗶𝗮 𝗲 𝘀𝗼𝘁𝗺𝗲 𝗱ë𝘀𝗵𝗺𝗼𝗻 𝗺ë 𝘀ë 𝗺𝗶𝗿𝗶 𝘀𝗲 𝟱 𝗧𝗲𝘁𝗼𝗿𝗶 𝗻𝘂𝗸 𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝗵𝗼𝗶 𝗲𝗻𝗱𝗲 𝟲 𝗧𝗲𝘁𝗼𝗿𝗶𝗻

Sot bëhen njëzet e një vjet nga protestat e 5 tetorit që rrëzuan de fakto Sllobodan Millosheviqin nga pushteti.

Njëzet e një vjet më vonë, President i Serbisë dhe i gjithëpushtetshëm është ish-ministri i informatave i Sllobodan Millosheviqit.

Njëzet e një vjet më vonë, kryetar i Kuvendit është ish-zëdhënësi i Sllobodan Millosheviqit.

Njëzet e një vjet më vonë, Ministër i Brendshëm është ish-zëdhënësi i gruas së Sllobodan Millosheviqit.

E më e rëndësishme, njëzet e një vjet më vonë, Serbia mbetet larg vlerave dhe synimeve të 5 tetorit për demokraci.

Njëzet e një vjet më vonë, Serbia nuk e prodhoi ende 6 tetorin.

COMMENTS