HomeShoqëri

Mesazhi i diplomatit Valon Gashi rreth regjistrimit të popullsisë

Diplomati shqiptar me prejardhje nga komuna e Bujanocit, Valon Gashi, përmes rrjetit Instagram, ka bërë thirrje që shqiptarët e Luginës t’i përgjigjen masivisht regjistrimit duke mos hezituar të paraqesin përkatësinë etnike, gjuhësore dhe fetare.

Kamberi: Edhe Konkluzioni i dytë i Qeverisë së Serbisë mundëson punësime nê shtëpinë e shëndetit në Preshevë, drejtori ta zbatojë atë
Kapet grupi i hajnave në Preshevë
I ❤ BU do të jetësohet së shpejti

Diplomati shqiptar me prejardhje nga komuna e Bujanocit, Valon Gashi, përmes rrjetit Instagram, ka bërë thirrje që shqiptarët e Luginës t’i përgjigjen masivisht regjistrimit duke mos hezituar të paraqesin përkatësinë etnike, gjuhësore dhe fetare.

COMMENTS