HomeAktuale

“Ecje në janar në kuadër të Ditêve të Jonuz Musliut “(video)

Postim i kryetarit të LPD Shqiprim Musliu "Në ditët përkujtimore të Jonuz Musliut, aktivitetin i ditës së parë filloi me “Ecje në janar” nga Do

Pajaziti: Gjendja mbetet e njejtë por dallimi është se disa politikan lokal u pasuruan
Kamberi drekon me Ambasadorin e OSBE-së
Çfarë solli dialogu shoqëror “Plani 7 pikësh-arsimi”?

Postim i kryetarit të LPD Shqiprim Musliu

“Në ditët përkujtimore të Jonuz Musliut, aktivitetin i ditës së parë filloi me “Ecje në janar” nga Dobrosini në Konçul, nën gjurmët e organizimit të çlirimtarëve e që u bë rrugë e ndryshimit historik të Luginës dhe vazhdoi me “Ndezjen e Flakadanëve” simbol të qëndresës dhe rezistencës kombëtare🇦🇱

Lavdi për liderin Jonuz Musliu🫡”.

COMMENTS